Collectiviteiten

Natuurlijk maakt Pay2day je salaris op tijd over. En dat alles administratief en wettelijk tot in de puntjes is geregeld, vinden wij ook vanzelfsprekend. Voor jou als medewerker doen we ook graag iets extra.
Profiteer nu van onze gunstige prijsafspraken.

ONVZ

Als medewerker van Pay2day ontvang je een korting op je premie, van 9% op de basisverzekering en 12% op de aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen.
En dit geldt uiteraard ook voor je gezin. 
Ook heb  je optimale vrijheid in de keuze van arts of ziekenhuis. Maar ONVZ is er ook wanneer je gezond bent en dat wilt blijven. Zo staan de medisch opgeleide ZorgConsulenten van ONVZ voor je klaar om je leefstijladvies te geven, een jaarlijkse gezondheidscheck-up voor je te regelen of je te ondersteunen als je mantelzorger bent.

Bereken je premie 

Waarom ONVZ?
Ook de maand en jaar premie tabel van ONVZ collectiviteitszerzekering kunt u bekijken.


Centraal Beheer

Bij Centraal beheer kunt u korting krijgen bij het afsluiten van verschillende verzekering. Bijvoorbeeld op een autoverzekering 8%, een reisverzekering 5% en een woonverzekering 5%.

Bekijk en vergelijk ook onze andere kortingen op verschillende verzekeringen van Centraal Beheer en sluit gelijk uw gekozen verzekering af.

Bekijk de verzekeringen


Menu