Even voorstellen: Ineke Harteman

14 januari 2020

Alles wat je aandacht geeft groeit. Dat geldt zeker in onze flexwerk- en uitzendbranche. Om al onze relaties de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen is vorige maand Ineke Harteman toegetreden tot ons Pay2day-team. Wat ze gaat doen, vertelt ze zelf in deze blog.

,,Hallo, ik ben Ineke Harteman, een moeder van drie kinderen met een actief sociaal leven. Sinds vorige maand ben ik fulltime accountmanager/relatiebeheerder bij Pay2day. Ik ga het contact met onze bestaande klanten onderhouden. Want we merken dat de behoefte aan persoonlijk contact groot is. Een bezoek werkt zoveel beter dan een telefoontje. Je ziet met eigen ogen wat er aan de hand is en je bent er voordat het personeelstekort een probleem wordt.

Natuurlijk bezochten we onze klanten al, maar niet frequent genoeg. Je weet hoe dat gaat. Met een nieuwe klant heb je intensief contact totdat je elkaar kent en dan is het contact vaker telefonisch en via e-mail dan face-to-face. En dat willen we weer omdraaien, want een klant mag nooit een nummer zijn.

Ik streef ernaar om iedere zes tot acht weken langs te komen. Er wordt zeer enthousiast en positief gereageerd op onze nieuwe werkwijze en dat voelt heel goed. Soms ben ik alleen een luisterend oor. En een andere keer kun je meteen iets concreets betekenen. Hoe vangen we die piek op? Welke flexcontracten zijn geschikt? Welke invloed heeft de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans? Past het binnen de cao? Er leven heel veel vragen waarmee we kunnen helpen.

Werk is er genoeg. We hebben een bestand van vijfhonderd klanten, waarvan ruim honderd vaste klanten die continu met ons samenwerken. Ik wil ze allemaal leren kennen. Het leasecontract van mijn auto staat op 40.000 kilometer, maar of dat genoeg zal zijn? Onze relaties zitten door heel het land, van Friesland tot Rotterdam dus ik zal veel snelweg zien en daar heb ik heel veel zin in. Voor 40 uur of meer op kantoor zitten ben ik niet zo geschikt. Ik ben een mensenmens en denk en praat graag mee om problemen op te lossen of voor te zijn.

Heb je nu al een vraag voor me, of wil je een afspraak maken? Mail me op: iharteman@pay2day.nl of bel even +31614578508.

Tot snel!’’

Ineke

 Lees onze blog

Studiekeuze? Luister naar je hart, dat klopt altijd


25 feb 2020

Volg je je hoofd of je hart als het gaat om opleiding en carrière? Het UWV bracht die vraag weer naar boven in een onderzoek naar kansen op de arbeidsmarkt. Voor 1 mei kiezen tienduizenden jongeren een vervolgopleiding. Kies je een studie waarmee later misschien geen droog brood valt te verdienen? Of ga je voor de opleiding die gouden bergen belooft?


Zzp'er wil vrijheid niet kwijt


4 feb 2020

De rook rond de aanbevelingen van de commissie Borstlap is opgetrokken. Hans Borstlap onderzocht met de Commissie Regulering van Werk de positie van de freelancers en zzp’ers in Nederland. Hij constateert een tweedeling: de mensen met een vaste baan met bijhorende zekerheden en de flexwerkers die noodgedwongen van tijdelijk contract naar tijdelijk contract hoppen. Die laatste groep zou minder verdienen, geen hypotheek krijgen bij het kopen van een huis, en geen arbeidsongeschiktheidsverzekering kunnen afsluiten. Is dat zo?


Even voorstellen: Ineke Harteman


14 jan 2020

Alles wat je aandacht geeft groeit. Dat geldt zeker in onze flexwerk- en uitzendbranche. Om al onze relaties de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen is vorige maand Ineke Harteman toegetreden tot ons Pay2day-team. Wat ze gaat doen, vertelt ze zelf in deze blog.


Kerstpakket, envelop, cadeaubon? Het maakt niet uit


12 dec 2019

Probeer het even te visualiseren: Marktleider Makro levert deze maand anderhalf miljoen kerstpakketten. Een berg met 1.500.000 dozen! En deze groothandel heeft dan nog ‘maar’ een derde van de markt in handen. Iets meer dan de helft van alle Nederlanders krijgt deze maand een kerstpakket. 


Te oud om te werken? De duvel is oud!


26 nov 2019

Ze zijn traag, star, vaak ziek en begrijpen de jongste ict-toepassingen niet. Vooroordelen over oudere werknemers zijn er genoeg. Daarom was ik vorige week zo enorm blij met het nieuws van het Centraal Bureau voor de Statistiek dat steeds meer ouderen werken en blíjven werken.


Tijdelijke contract mag langer duren, maar niet voor niets


26 sep 2019

Geen bedrijf kan nog zonder flexwerkers, maar werken zonder vast personeel kan evenmin. Met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (Wab) probeert de overheid tijdelijk personeel meer zekerheden te geven en tegelijkertijd ontslag eenvoudiger te maken. Zowel vast als tijdelijk personeel levert een beetje in; en de verhoudingen komen - de wet zegt het al - meer in balans. Een belangrijke wijziging in de Wab is de ketenregeling waarin wordt bepaald waneer een tijdelijk contract een vast dienstverband wordt. 


Menu