Even voorstellen: Ineke Harteman

Alles wat je aandacht geeft groeit. Dat geldt zeker in onze flexwerk- en uitzendbranche. Om al onze relaties de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen is vorige maand Ineke Harteman toegetreden tot ons Pay2day-team. Wat ze gaat doen, vertelt ze zelf in deze blog.

 

,,Hallo, ik ben Ineke Harteman, een moeder van drie kinderen met een actief sociaal leven. Sinds vorige maand ben ik fulltime accountmanager/relatiebeheerder bij Pay2day. Ik ga het contact met onze bestaande klanten onderhouden. Want we merken dat de behoefte aan persoonlijk contact groot is. Een bezoek werkt zoveel beter dan een telefoontje. Je ziet met eigen ogen wat er aan de hand is en je bent er voordat het personeelstekort een probleem wordt.

Natuurlijk bezochten we onze klanten al, maar niet frequent genoeg. Je weet hoe dat gaat. Met een nieuwe klant heb je intensief contact totdat je elkaar kent en dan is het contact vaker telefonisch en via e-mail dan face-to-face. En dat willen we weer omdraaien, want een klant mag nooit een nummer zijn.

Ik streef ernaar om iedere zes tot acht weken langs te komen. Er wordt zeer enthousiast en positief gereageerd op onze nieuwe werkwijze en dat voelt heel goed. Soms ben ik alleen een luisterend oor. En een andere keer kun je meteen iets concreets betekenen. Hoe vangen we die piek op? Welke flexcontracten zijn geschikt? Welke invloed heeft de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans? Past het binnen de cao? Er leven heel veel vragen waarmee we kunnen helpen.

Werk is er genoeg. We hebben een bestand van vijfhonderd klanten, waarvan ruim honderd vaste klanten die continu met ons samenwerken. Ik wil ze allemaal leren kennen. Het leasecontract van mijn auto staat op 40.000 kilometer, maar of dat genoeg zal zijn? Onze relaties zitten door heel het land, van Friesland tot Rotterdam dus ik zal veel snelweg zien en daar heb ik heel veel zin in. Voor 40 uur of meer op kantoor zitten ben ik niet zo geschikt. Ik ben een mensenmens en denk en praat graag mee om problemen op te lossen of voor te zijn.

Heb je nu al een vraag voor me, of wil je een afspraak maken? Mail me op: iharteman@pay2day.nl of bel even +31614578508.

Tot snel!’’

Ineke

inekeblog