PAY2DAY VOOR WERKGEVERS

Pay2day heeft twee typen klanten die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Jouw bedrijf dat het juridische werkgeverschap uitbesteedt én de medewerker met wie wij een arbeidsovereenkomst sluiten. Beiden verdienen de beste service.

PAY2DAY BIEDT

Flexibele arbeidsovereenkomsten
Wij nemen de taken en alle risico’s van het werkgeverschap over tegen een vooraf bekend tarief. Pay2day is de juridisch werkgever van jouw (tijdelijk) personeel en is verantwoordelijk voor alle wettelijke regels die daarvoor gelden. Het financiële risico van ziekte en arbeidsongeschiktheid ligt bij ons, evenals alle andere aanspraken door de Belastingdienst of het UWV. Wij zorgen ervoor dat medewerkers hun salaris op tijd ontvangen, dat de werknemersverzekeringen goed zijn geregeld en dat zij hun wettelijke vakantiedagen en vakantiegeld opbouwen. Jij zorgt voor het werk en de aansturing. Zo transparant en eenvoudig is het.

Salarisadministratie
Pay2day kan de gehele salaris- en personeelsadministratie verzorgen, ook voor het huidige personeel. Pay2day is jouw kennispartner bij HR-vragen. Pay2day is de flexibele achtervang die met jouw bedrijf groeit en krimpt. Jij bepaalt wat wij doen en wat je zelf wilt doen. Zodat jouw schaarse tijd besteed kan worden aan ondernemen.

Fiscale voordelen
Wist je dat er zo’n dertig fiscale regelingen, variërend van aftrekposten tot subsidiemogelijkheden zijn voor personeel? Wij lichten graag op no cure no pay-basis ook het huidige werknemersbestand door om te adviseren welke voordelen (wij rekenen tot 5 jaar terug) jouw bedrijf kan behalen.

Uitzenden
Wisselt de hoeveelheid werk zo sterk dat je geregeld handen tekort komt? Dan is uitzenden via Pay2day de oplossing. Het wordt goed en snel geregeld. Ons bedrijfsproces is zo gestroomlijnd dat we tegen zeer concurrerende tarieven kunnen werken.

Salarisadministratie
Salarissen goed berekend met de juiste afdracht en zonder risico op naheffingen is ingewikkeld. Kost het te veel tijd? Dan kan Pay2day heel de salarisadministratie overnemen. Van loonstrook tot het verstrekken van de loonaangifte.

werkgever