Even vragen aan ... Nico Bakker

Als bedrijf zijnde kan je natuurlijk ongegeneerd verkondigen waar je kwaliteiten liggen en waar je goed in bent. Maar iemand anders laten vertellen wat jou als bedrijf zo bijzonder of uniek maakt, is natuurlijk veel leuker. Vandaar dat Pay2day in de rubriek ‘Even vragen aan…’ een klant interviewt over de samenwerking met Pay2day. Deze week: Even vragen aan… Nico Bakker van PS-aandeslag.

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Nico Bakker. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In 1989 ben ik voor het eerst als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan en ongeveer vier jaar geleden ben ik met PS-aandeslag begonnen. Mensen wegzetten vind ik het leukste van mijn werk. Werving en selectie doen we met PS-aandeslag voornamelijk bedrijfsmatig.

Waar haal je de meeste lol uit in je werk?
Het contact met de klanten. En een geslaagde plaatsing natuurlijk. Je ziet dan echt de dankbaarheid bij de mensen. Je ontkomt in deze tijd niet aan het internet, maar ik vind toch het persoonlijke contact nog het allerbelangrijkste. Ik wil mensen het liefst altijd eerst zelf zien voordat ik ze ergens plaats.

Hoe vaak heeft PS-aandeslag contact met Pay2day?
Als zaken lopen, dan lopen ze. Dan hebben we niet vaak contact. Maar ik bel wel vaak even over berekeningen. Dan bel ik Rob voor de zekerheid om te weten of iets klopt. Dat werkt fantastisch.

Waar bestaat de samenwerking met Pay2day uit?
PS-aandeslag en Pay2day doen eigenlijk nog te weinig samen. Ik maak te weinig gebruik van de diensten van Pay2day. Terwijl ik wel heel enthousiast ben over payrolling. Ik moet het gewoon meer onder de aandacht van klanten brengen. Want het negatieve beeld dat mensen soms onterecht over payrolling hebben komt vooral van de bonden vandaan. De jongeren van tegenwoordig vinden die flexibiliteit juist alleen maar prima.

Wat maakt Pay2day anders dan andere bedrijven?
Uiteindelijk komt zakendoen neer op het contact dat je met iemand hebt. Ik ben iemand die graag belt als iets snel moet gebeuren. De klantvriendelijkheid, flexibiliteit en het snelle schakelen maken Pay2day daarin zo’n fijn bedrijf.

Wil je nog iets kwijt?
Ja! Dat ik zin heb in volgend jaar. Dan komt mijn zoon ook bij PS-aandeslag werken en die is daar heel enthousiast over. We worden volgend jaar twee keer zo groot qua medewerkers en dat geeft energie.

Kijk voor meer informatie over PS-aandeslag op www.ps-aandeslag.nl.

 (Rob Stelte)

Even vragen aan Nico Bakker 11
Profile
Matthijs van den Bosch

Web Developer (Biografie)