Internetportaal gebruiksvriendelijker en sneller

Alles moet en kan sneller in dit digitale tijdperk. Overal is tegenwoordig internet aanwezig (een vakantie zonder wifi is voor veel mensen een doemscenario) en computergebruikers verwachten dat alles steeds gebruiksvriendelijker en makkelijker wordt. In de ICT-branche wordt tegenwoordige het meeste geld verdiend door de programmeurs die de techniek laten verdwijnen en de gebruiker centraal stellen.

Uiteraard gaat Pay2day mee in deze ontwikkeling. Onze producten en diensten worden steeds intuïtiever en gebruiksvriendelijker. Met dat voor ogen heeft Pay2day overlegd met Flexportal B.V. om het internetportaal van Pay2day nóg sterker neer te zetten. Met de aanstaande veranderingen van ons internetportaal zal de gebruiker minder tijd kwijt zijn met het invoeren van de urenstatus en kunnen klanten ook de managementsrapportages inzien.

Zowel medewerkers, intermediairs als klanten kunnen inloggen bij het verbeterde internetportaal van Pay2day. De navigatie is vereenvoudigd zodat er minder kliks nodig zijn om te komen waar zij willen zijn. Medewerkers krijgen binnenkort een herinneringsmail om het urenportaal tijdig in te vullen. ,,Hoe eerder de klanten de uren binnen hebben, des te eerder kunnen de medewerkers betaald worden,’’ zegt Florian Hoornaar, eigenaar van Flexpotal B.V. over deze service. Veel medewerkers vergeten aan het eind van de week hun gewerkte uren door te geven waardoor maandagochtend nog veel e-mails naar deze groep gestuurd moet worden. Dit kost onnodig tijd. Met de automatische herinneringsmail hoopt Pay2day dat dit spoedig verleden tijd is.

Daarnaast kunnen in het verbeterde internetportaal intermediairs meekijken in het portaal van hun klanten. Bij problemen kunnen de intermediairs live over de schouder meekijken om een oplossing aan te dragen. Dat is veel effectiever dan uitleg via de telefoon. Verder wordt er gewerkt om het profiel van de medewerkers meertalig te maken én zal de internetportaal, anders dan nu het geval is, ook de Pay2day-huisstijl krijgen.

Al met al zorgt deze update, die over een paar weken gerealiseerd zal zijn, dat de gebruiksvriendelijkheid verbeterd en dat er een enorme tijdbesparing is voor de gebruikers. Pay2day kan niet wachten tot u en uw medewerkers er mee aan de slag kunnen gaan!

(Rob Stelte)

IMG 6459 300x200