Leuker kan Pay2day het wél maken

Deze maand vliegen de blauwe enveloppen je weer om de oren. Niet alleen in je brievenbus, maar ook in je mail, op de radio en televisie word je eraan herinnerd dat je toch echt weer je belastingaangifte moet versturen. Een klus waar menig Nederlander – en terecht – als een berg tegenop ziet.

 

Het is ook niet voor niets dat ik al sinds ik me kan herinneren een mannetje heb aangesteld die deze klus voor mij overneemt. Helemaal als zzp’er zie je door de bomen soms het bos niet meer en weet je niet onder welke categorie je nou valt, of je loonheffingskorting moet aanvinken en of je recht hebt op bepaalde belastingvoordelen. Een fout is nu eenmaal snel gemaakt in deze Belastingdienst-jungle.

Om het voor de argeloze belastingbetaler wat makkelijker te maken, heeft de Belastingdienst ervoor gekozen de Nederlanders vanaf dit jaar de aangiftes online te laten invullen. Omdat dit wennen zal zijn – begin deze week lag de site al geruime tijd plat – krijgen Nederlanders een maand extra de tijd om hun aangiftes te versturen. Voor wat het waard is…

Ik ben van mening dat iedereen datgene moet doen waar hij of zij goed in is. Begin je een eigen bedrijf en hoort daar een website bij: zoek een betaalbaar, creatief, jong bedrijf die die site voor je kan bouwen, voordat je zelf hier lange dagen aan besteedt om er vervolgens achter te komen dat hier niet je kwaliteiten liggen. Zo zijn er tal van andere voorbeelden te bedenken, net als het invullen van je aangiftes.

Waarom moeilijk doen als je als medewerker van Pay2day of als medewerker elders voor 75,- euro een expert dit voor je kan laten doen? Uiteraard kunnen zzp’ers ook door ons ontzorgd worden, maar dan tegen een ander tarief.

Deze klus laten uitbesteden neemt niet alleen kopzorgen en het onrustige gevoel dat je nog steeds de aangiftes moet versturen weg, maar zorgt er ook voor dat het goed gedaan wordt. Zodat je later niet voor onwelkome verrassingen komt te staan.

Kom op: maak het jezelf makkelijk en stuur nu een e-mail naar Katja van Veen (kvanveen@pay2day.nl) of bel haar op (085 773 71 23) en deponeer deze lastige klus bij haar. Zie: Pay2day kan het wél leuker én makkelijker maken.

0096de1 e1437379313643
Profile
Matthijs van den Bosch

Web Developer (Biografie)