Pay2day is verhuisd

Pay2day is verhuisd. Waarheen? Naar Tiel. Waarom? Daar kom ik zo op. Even wat achtergrond. Ons bedrijf is geboren en getogen in Utrecht, maar begin deze zomer hebben we besloten een nieuw kantoor te zoeken buiten de stad. Dat ging moet ik eerlijk bekennen met pijn in het hart.

Wie onze vorige locatie aan de Nieuwegracht in Utrecht kent, weet wat ik bedoel. Maar er zat ook een keerzijde aan de prachtplek. We groeien hard en meer vierkante meters is noodzaak. 

En er speelt nog iets. Weet je nog dat pendelend Nederland in coronatijd plechtig beloofde om nooit meer in de file te gaan staan? Thuiswerken en pas ná de files vertrekken zou de norm worden. Thuiswerken is een zegen voor mensen die een baan hebben waarbij het kan, maar helaas bleek die thuiswerkdag niet genoeg om het filemonster te temmen. We staan weer geregeld muurvast op de snelweg. Ik ook. Utrecht ’s ochtends binnenkomen is op sommige dagen een kwelling.

Tiel heeft die bereikbaarheidsproblemen nog niet. Het ligt óók centraal in het land. Er gaat een directe trein vanuit Utrecht.

Wat betreft vierkante meters is het een verdubbeling. Wat ik bovendien heel leuk vind: we hebben niets ingeleverd qua uitstraling. Ook in Tiel hebben we een eeuwenoud pand betrokken. Zeventiende eeuws en een deel stamt zelfs uit de veertiende eeuw. Een ommuurde stadstuin bij het kantoor maakt het compleet. Voor mensen die Tiel kennen: het kantoor is gevestigd in het pand waar vroeger makelaar Jan Dolron zat. Zijn naam prijkt nog altijd op de gevel. Kom gerust eens kijken in ons nieuwe onderkomen aan de Sint Walburgstraat 19 in Tiel! 

Schermafbeelding 2022 08 06 om 15.19.12
Rob Stelte
Rob Stelte

Rob Stelte is managing partner van Pay2day. Hij heeft zich gespecialiseerd in flexibele arbeid. ,,Het allerbelangrijkste van werk is dat je het met plezier doet. Ik zorg dat ik mijn doelgroep zo goed mogelijk kan informeren, want de markt verandert continu.''