ZP2DAY VOOR DE ZEKERHEID

Het kantoor van ZP2DAY is gevestigd in Tiel. ZP2DAY beschikt over door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten. Hierdoor wordt het inhuren van zp’ers via ZP2DAY een risicovrij traject. Wij komen graag bij u langs of nodigen u uit op ons kantoor om onze kennis en ervaringen met u te delen. U zorgt voor de opdracht, ZP2DAY voor de zekerheid. ZP2DAY beschikt over door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten. Hierdoor wordt het inhuren van zp’ers via ZP2DAY een risicovrij traject. Wij komen graag bij u langs of nodigen u uit op ons kantoor om onze kennis en ervaringen met u te delen.

U zorgt voor de opdracht, ZP2DAY voor de zekerheid.

zp2day
werkgever v2

ZP2DAY VOOR OPDRACHTGEVERS

Samen met onze partner Pay2day kunnen wij u geheel ontzorgen bij de inhuur van extern personeel. Bij ZP2DAY kunt u uw gehele inhuurproces rondom zp’ers outsourcen.

ZP2DAY stelt de contracten op, verzorgt de facturenverwerkingen betaalt de zp’er. Door te werken met de modelovereenkomsten van ZP2DAY voorkomt u naheffingen van de fiscus. ZP2DAY neemt naast de administratie dus ook de risico’s van u over.

ZP2DAY VOOR OPDRACHTNEMERS

ZP2DAY begrijpt als geen ander dat je als zp’er wilt blijven ondernemen. Wij kunnen voor jou alle administratieve en financiële zaken overnemen.

u bepaalt uw eigen tarief, wij verzorgen uw debiteurenbeheer. U kunt uw opdrachtgevers 100% garantie geven dat zij achteraf geen belastingclaims ontvangen. Op verzoek kunnen wij ook uw btw- én belastingaangiftes verzorgen.

werknemer v2